Αρχική Σελίδα

Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. επεξεργασίας KaFa Qingdao, ΕΠΕ είναι επαγγελματική επιχείρηση δομών χάλυβα που θα μπορούσε να σας παρέχει μιας στάσης λύση των προγραμμάτων δομών χάλυβα. Ειδικευόμαστε στο σχέδιο, την κατασκευή, την παράδοση και την εγκατάσταση του κτηρίου δομών χάλυβα. Το διάστημα πατωμάτων είναι 23,000㎡, και η περιοχή εργαστηρίων είναι 12,000㎡. Είμαστε κύριοι της ελαφριάς/βαριάς γραμμής παραγωγής χάλυβα Χ, της γραμμής παραγωγής ΠΑΡΑΘΎΡΩΝ, της γραμμής παραγωγής purlin C/Z και των διάφορων τύπων σκιαγραφήσεων των μηχανών φύλλων χάλυβα. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στην Αυστραλία, τη Νότια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Είμαστε υπερήφανοι της βοήθειας των πελατών μας για να χτίσει το όνειρό τους στην πραγματικότητα.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κοβάλτιο επεξεργασίας KaFa Qingdao. Το ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2001, τα οποία έχουν συμμετεχθεί στο farbriation δομών χάλυβα, το εργαστήριο, την αποθήκη εμπορευμάτων, και άλλη επεξεργασία χαλυβουργείων για σχεδόν 20 έτη. Σήμερα, KaFa είναι ιδιαίτερα πεπειραμένο και επαγγελματικό στο σχέδιο, την κατασκευή και την εγκατάσταση δομών χάλυβα.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : KAFA

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 12000000-15000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2001

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Skilled workers: 37

Senior engineer: 3

Engineer: 8

Project manager: 6

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Πιστοποιήσεις