Αρχική Σελίδα

Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
KAFA είναι επαγγελματικό fabricator χάλυβα, η ποιότητα θα μπορούσε να ταιριάξει με τα πρότυπα Aus. Καλή υπηρεσία.

—— Jonathon Dunlop

Η ομάδα μηχανικών KAFA είναι πολύ μεγάλη. Το οικονομικό σχέδιο και το οικονομικώς αποδοτικό σχέδιο μας βοηθούν εκτός από πολλά χρήματα. Σας ευχαριστούμε ομάδα KAFA!

—— Stephane

Συνεργαστήκαμε με KAFA για περισσότερο από 4 έτη, καλή τιμή, υψηλή - η ποιότητα, και ο σημαντικότερος είναι ο εγκαίρως χρόνος παράδοσης. Ειδικά τα σχέδια καταστημάτων που συντάσσουν την υπηρεσία, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κινεζικό υλικό αντί του αυστραλιανού υλικού κατάλληλα.

—— James

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Co. επεξεργασίας Qingdao KAFA, ΕΠΕ είναι επαγγελματική επιχείρηση δομών χάλυβα που θα μπορούσε να σας παρέχει μιας στάσης λύση των προγραμμάτων δομών χάλυβα. KAFA είναι εξειδικευμένο στο σχέδιο, την κατασκευή, την παράδοση και την εγκατάσταση του κτηρίου δομών χάλυβα.

   

  Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0 


  Το διάστημα πατωμάτων είναι 23,000㎡, και η περιοχή εργαστηρίων είναι 12,000㎡. Είμαστε κύριοι της ελαφριάς/βαριάς γραμμής παραγωγής χάλυβα Χ, της γραμμής παραγωγής ΠΑΡΑΘΎΡΩΝ, της γραμμής παραγωγής purlin C/Z και των διάφορων τύπων σκιαγραφήσεων των μηχανών φύλλων χάλυβα.

   

  Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

 • OEM / ODM

  Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Μέσω των ετών συσσώρευσης και deploitation, έχουμε διαμορφώσει ένα πλήρες σύνολο λύσης συστημάτων οικοδόμησης. Προσωπικό εφαρμοσμένης μηχανικής KAFA το εξαιρετικά ταλαντούχο έχει κερδίσει μια στερεά φήμη. Είναι όλοι καταρτισμένοι μηχανικοί, με τη δομική πείρα και την εκτενή εμπειρία σχεδίου. Οι μηχανικοί σχεδίου μας, ειδικευμένοι με το προηγμένο λογισμικό CAD και TEKLA, θα παράσχουν σε σας την πιό αξιόπιστη και οικονομική δομή κτηρίου. Οι εκτιμήσεις σχεδίου μπορούν να περιλάβουν τέτοιους παράγοντες όπως τα σεισμικά, φέροντα φορτία αέρα και χώματος σε σχέση με τις ενισχυτικές δομές και τα θεμέλια. Σε άλλες εφαρμογές: τα επιδόματα διάβρωσης, τα φορτία συγκεκριμένης πυκνότητας, slosh επίδρασης και εξοπλισμού μπορεί να πρέπει να εξεταστούν. Οποιοσδήποτε οι ανησυχίες σας, θα αναλύσουμε και σχέδιο στις συγκεκριμένα απαιτήσεις και τα περιβάλλοντά σας.

   

  Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία κάνει μια διαφορά. Με τη χρησιμοποίηση της τρισδιάστατης απαρίθμησης, λογισμικό προγραμματισμού υλικής απαίτησης και CNC εξοπλισμός επεξεργασίας, είμαστε σε θέση να παραγάγουμε τα ακριβή σχέδια γρήγορα, υλικό αγορών αποτελεσματικά και να επεξεργαστούμε την εργασία σας ακριβώς.

   

  Ένας συνδυασμός στο εσωτερικό, οι εσωτερικοί και ξένοι πόροι, οι τεχνικές και οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για να καλύψουν τις απαιτήσεις σχεδίου των πελατών μας. Με την πεπειραμένη και καλά εξοπλισμένη ομάδα σχεδιασμού υπολογισμού μας και προγράμματος εξασφαλίζουμε ότι τίποτα είναι δυνατό.

   

  Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0   Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2   Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

  Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4   Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Alice Lee

Τηλ.:: 0086 13969825647

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)