Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντακατασκευή δομών χάλυβα

Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
KAFA είναι επαγγελματικό fabricator χάλυβα, η ποιότητα θα μπορούσε να ταιριάξει με τα πρότυπα Aus. Καλή υπηρεσία.

—— Jonathon Dunlop

Η ομάδα μηχανικών KAFA είναι πολύ μεγάλη. Το οικονομικό σχέδιο και το οικονομικώς αποδοτικό σχέδιο μας βοηθούν εκτός από πολλά χρήματα. Σας ευχαριστούμε ομάδα KAFA!

—— Stephane

Συνεργαστήκαμε με KAFA για περισσότερο από 4 έτη, καλή τιμή, υψηλή - η ποιότητα, και ο σημαντικότερος είναι ο εγκαίρως χρόνος παράδοσης. Ειδικά τα σχέδια καταστημάτων που συντάσσουν την υπηρεσία, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κινεζικό υλικό αντί του αυστραλιανού υλικού κατάλληλα.

—— James

Είμαι Online Chat Now

Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική

Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική
Industrial Prefabricated Metal Structural Building Workshop Construction
Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική

Μεγάλες Εικόνας :  Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Shandong, Κίνα
Μάρκα: KAFA
Πιστοποίηση: ISO 9001:2015; ISO14001:2015; ISO45001:2018
Αριθμό μοντέλου: Kafa-2022025
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: sqm 1000
Τιμή: USD 45-90 per sqm
Συσκευασία λεπτομέρειες: Nude ή συσκευασμένος στην παλέτα χάλυβα και φορτωμένος σε 40 " HQ/OT
Χρόνος παράδοσης: 6 εβδομάδες μετά από το κατάστημα το σχέδιο παίρνει την έγκριση
Δυνατότητα προσφοράς: 15000sqm το μήνα

Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική

περιγραφή
Υλικό: Q355B/Q235B, χάλυβας Χρήση: Αποθήκη εμπορευμάτων χάλυβα, αποθήκευση, εργαστήριο, εργοστάσιο
πλεονέκτημα: Το Eco φιλικό, εγκαθιστά γρήγορα, την απόδειξη, ελαφρύς, αλεξίπυρη Ζωή υπηρεσιών: 50 έτη
Αρχικό πλαίσιο: Φως, βαρύς, δομή χάλυβα Purlin: C/Z γαλβανισμένος τμήμα χάλυβας (Q235B)
Επιφάνεια: Καυτή εμβύθιση που γαλβανίζονται, δύο ένα τοπ χρώμα εγχυτήρων και, DFT 70μm Λογισμικό σχεδίου: AutoCAD, PKPM, δομή Tekla
Υψηλό φως:

Βιομηχανικό προκατασκευασμένο δομικό κτήριο μετάλλων

,

Προκατασκευασμένο δομικό εργαστήριο μετάλλων

Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική 0

Καλά σχεδιασμένη βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική

Σαφής κατασκευή έκτασης

Ο χάλυβας είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό οικοδομικό υλικό. Με το χάλυβα, είναι δυνατό να γίνει η σαφής κατασκευή έκτασης, το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να υπάρξουν οι φέρουσες τοίχοι ή οι στήλες φορτίων για να κρατήσει ψηλά μια στέγη – το πλαίσιο χάλυβα είναι αρκετά ισχυρό να κάνει αυτό από μόνο του. Τα κτήρια με ένα σαφές σχέδιο έκτασης μπορούν να είναι οπουδήποτε από 20m σε 60m ευρέα, χωρίς τις στήλες που παίρνουν με τον τρόπο.

Και εάν οι ανάγκες οικοδόμησής σας να είστε ακόμα ευρύτερος, πιθανός του να τοποθετήσει μια κεντρική μεταφέρουσα στήλη στο κέντρο του κτηρίου, και να έχει τη σαφή οικοδόμηση έκτασης και στις δύο πλευρές εκείνης της κεντρικής στήλης. Κατά αυτόν τον τρόπο ή ένα κέντρο διανομής δομών χάλυβα μπορεί πραγματικά να είναι όσο μεγάλο κι εάν να είναι μια επιχείρηση το χρειάζεται για, και είναι πάντα δυνατό να προστεθεί μια άλλη προσθήκη έκτασης (με μια άλλη κεντρική στήλη) στο κτήριο εάν ακόμα περισσότερο διάστημα απαιτείται στο μέλλον.

Αυτά τα κτήρια μπορούν επίσης να είναι μέχρι 12m υψηλό, δίνοντας ακόμα περισσότερο διάστημα για τους σωρούς των παλετών. Η ανώτατη δομή μπορεί επίσης να σχεδιαστεί για να αντέξει περισσότερο βάρος, εάν η επιχείρηση επιθυμεί να προσθέσει ένα ευρύ σύστημα ψεκαστήρων κτηρίου, παραδείγματος χάριν, ή έναν υπερυψωμένο γερανό.

Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική 1

Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική 2

Εξατομικεύσιμος

Σε KAFA, προσφέρουμε την οικοδόμηση δομών χάλυβα ποικίλων μηκών, πλατών και ύψους. Το κτήριο δομών χάλυβά μας είναι εξατομικεύσιμο. Η τεχνική συμβουλευτική ομάδα σχεδιαστών μας μπορεί να συντάξει τα σχέδια για σας.

Προσφέρουμε άλλα προαιρετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα επίσης, όπως τα παράθυρα ή οι φεγγίτες.

Οι πελάτες μας έχουν επίσης τις επιλογές για τα συστήματα πορτών – όπως οι υπερυψωμένες πόρτες, ρόλος επάνω στις πόρτες και τις συρόμενες πόρτες διαθέσιμες σε ποικίλα ύψη και πλάτη. Ο περίπατος στις πόρτες είναι επίσης διαθέσιμος φυσικά.

Οι υδρορροές και οι διοχετεύσεις είναι μια επιλογή, αλλά τους συστήνουμε ιδιαίτερα. Άμεσα όμβρια ύδατα διοχετεύσεων ή snowmelt μακρυά από το ίδρυμα του κτηρίου, που βοηθά να συντηρήσει την ακεραιότητα του ιδρύματος και να αποτρέψει την πλημμύρα.

Τεχνικές παράμετροι:
Διάσταση Μήκος Χ πλάτος Χ ύψος μαρκιζών, κλίση στεγών
Τύπος

Ενιαία κλίση, διπλή κλίση, muti-κλίση

Ενιαία έκταση, διπλός-έκταση, πολυ-εκτάσεις

Ενιαίο πάτωμα, διπλά πατώματα, πολυ-πατώματα

Ίδρυμα Μπουλόνια ιδρύματος σκυροδέματος και χάλυβα
Στήλη και ακτίνα Καυτός - κυλημένος ή ενωμένος στενά χάλυβας Q355B Χ, ευθεία διατομή ή μεταβλητή διατομή
Ενίσχυση Χ ή Β ή άλλη ενίσχυση τύπων που γίνεται από το χάλυβα γωνίας ή το φραγμό χάλυβα
Purlin Γ ή Ζ C/Z χάλυβας τμημάτων με το μέγεθος C160-300 ή Z160-300
Επιτροπή στεγών και τοίχων

Ενιαίο ζωηρόχρωμο ζαρωμένο φύλλο χάλυβα

επιτροπή σάντουιτς με τη μόνωση EPS, του μαλλιού βράχου, του μαλλιού γυαλιού ή PU

Εξαρτήματα Ημιδιάφανες ζώνες, εξαεριστήρες φεγγιτών, κάτω από το σωλήνα, την υδρορροή, τις πόρτες, τα παράθυρα, κ.λπ.
Επεξεργασία επιφάνειας Ζωγραφική ή καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται

Προσιτός

Οι υψηλής αντοχής οικοδομήσεις βιομηχανικών κτηρίων πλαισίων δομών χάλυβα είναι μεταξύ των πιό προσιτών κτηρίων που δημιουργούν.

Επειδή όλα τα οικοδομικά υλικά είναι προκατασκευασμένα, δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στο εργοτάξιο. Κάθε μέρος του πλαισίου εγκαθιστά μαζί τέλεια, όπως οι επιτροπές χάλυβα διαμορφώνοντας τους τοίχους και την οροφή.

Αυτό σημαίνει ότι κοστίζει λιγότερων στην εργασία για να βάλει επάνω το κτήριο, και δεν υπάρχει κανένα υπερβολικό οικοδομικό υλικό που πρέπει να είναι μακριά σε υλικά οδόστρωσης.

Ο χάλυβας ο ίδιος είναι επίσης ένα πολύ προσιτό οικοδομικό υλικό, και καλύτερος για το περιβάλλον. Αντίθετα από το ξύλο, ο χάλυβας είναι 100% ανακυκλώσιμο – μπορεί να επαν-τηχτεί και να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά χωρίς απώλεια οποιεσδήποτε από τις ιδιότητές του.

Το κτήριο δομών χάλυβα σχεδιάζεται και χτίζεται για να αντισταθεί τους ισχυρούς άνεμους και τα φορτία ισχυρής χιονόπτωσης. Τα προκατασκευασμένα κομμάτια του κτηρίου μπορούν να τεθούν μαζί γρήγορα, αλλά το υπόλοιπο βεβαίωσε ότι δεν έρχονται χώρια εύκολα εκτός αν τα κατάλληλα εργαλεία χρησιμοποιούνται!

Ασφαλέστερος

Επειδή ο χάλυβας είναι ένα άφλεκτο υλικό, τα κτήρια αποθηκών εμπορευμάτων χάλυβα για την πώληση είναι ασφαλέστερα από τα ξύλινα κτήρια. Σε περίπτωση πυρκαγιάς, το πλαίσιο χάλυβα, η επιτροπή τοίχων και οι ανώτατες επιτροπές δεν θα καψουν.

Το εσωτερικό περιεχόμενο της αποθήκης εμπορευμάτων μπορεί να είναι εύφλεκτο, και προτείνουμε το ανώτατο όριο μιας prefab αποθήκης εμπορευμάτων ή ενός κέντρου διανομής για να αντέξουμε το πρόσθετο βάρος έτσι ώστε ένα κτήριο-ευρύ σύστημα ψεκαστήρων πυρκαγιάς μπορεί να εγκατασταθεί.

Λόγω imperviousness του χάλυβα στην πυρκαγιά, οι επιχειρήσεις λαμβάνουν συχνά τα χαμηλότερα ασφάλιστρα επίσης.

Εύκολη κατασκευή

Έχουμε αναφέρει ήδη πόσο γρήγορα το prefab κτήριο δομών χάλυβα μπορεί να δημιουργηθεί, ποιες βοήθειες με τη δυνατότητα προσέγγισης του κτηρίου όταν την πληρωμή των αναδόχων για να βάλει το κτήριο από κοινού.

Επιπλέον, τα υλικά που πηγαίνουν μέσα στα προκατασκευασμένα κτήρια δομών χάλυβα είναι γρήγορα να διαμορφώσουν, να κόψουν και να ενώσουν στενά, έτσι όλα τα οικοδομικά υλικά μπορούν να παραδοθούν στο εργοτάξιο οικοδομής με ακριβώς μερικές εβδομάδες, το οποίο επιταχύνει επίσης το χρόνο οικοδόμησης.

Όσο πιό σύντομα ένα κτήριο δομών χάλυβα τίθεται μαζί, πιό σύντομα μπορεί να αρχίσει χρησιμοποίηση για το σκοπό του και όσο πιό σύντομα η επιχείρηση θα δει την εισοδηματική έναρξη για να μπεί.

Χαμηλή συντήρηση

Ένα άλλο όφελος που ο χάλυβας έχει πέρα από το ξύλο είναι ότι ο χάλυβας δεν επηρεάζεται από την αποσύνθεση, τη φόρμα ή το ωίδιο. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να απαιτηθεί ένα πρόσωπο ελέγχου παρασίτων κάθε χρόνο στον ψεκασμό για τους – οι τερμίτες βρίσκουν το χάλυβα unappetizing.

Ο εμπορικός βαθμός, γαλβανισμένος χάλυβας επίσης δεν οξυδώνει. Προκατασκευασμένα τα χάλυβας κτήρια δομών χάλυβά μας για την πώληση είναι εγγυημένα για να διαρκέσουν για 25 έτη.

Διαφορά KAFA

Σε KAFA, υπερηφανευόμαστε για 20 έτη εμπειρίας μας στην παράδοση των υψηλότερων προκατασκευασμένων ποιότητα κτηρίων δομών χάλυβα στη βιομηχανία. Η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι δεύτερη σε καμία. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τα προκατασκευασμένα κτήρια δομών χάλυβα, ή τι απαιτείται από σας, πριν από τα οικοδομικά υλικά σας φθάστε ακόμη και ή κατά τη διάρκεια της οικοδόμησης, είμαστε ευτυχείς να απαντήσουμε σε τις.

Υψηλής αντοχής οικοδόμηση βιομηχανικών κτηρίων πλαισίων δομών χάλυβα 2 Υψηλής αντοχής οικοδόμηση βιομηχανικών κτηρίων πλαισίων δομών χάλυβα 3

Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική 5Βιομηχανική προκατασκευασμένη κατασκευή εργαστηρίων οικοδόμησης μετάλλων δομική 6

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Alice Lee

Τηλ.:: 0086 13969825647

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα