Αρχική Σελίδα Προϊόντακατασκευή δομών χάλυβα

Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων

Πιστοποίηση
Κίνα Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
KAFA είναι επαγγελματικό fabricator χάλυβα, η ποιότητα θα μπορούσε να ταιριάξει με τα πρότυπα Aus. Καλή υπηρεσία.

—— Jonathon Dunlop

Η ομάδα μηχανικών KAFA είναι πολύ μεγάλη. Το οικονομικό σχέδιο και το οικονομικώς αποδοτικό σχέδιο μας βοηθούν εκτός από πολλά χρήματα. Σας ευχαριστούμε ομάδα KAFA!

—— Stephane

Συνεργαστήκαμε με KAFA για περισσότερο από 4 έτη, καλή τιμή, υψηλή - η ποιότητα, και ο σημαντικότερος είναι ο εγκαίρως χρόνος παράδοσης. Ειδικά τα σχέδια καταστημάτων που συντάσσουν την υπηρεσία, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κινεζικό υλικό αντί του αυστραλιανού υλικού κατάλληλα.

—— James

Είμαι Online Chat Now

Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων

Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων
Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων

Μεγάλες Εικόνας :  Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Shandong, Κίνα
Μάρκα: KAFA
Πιστοποίηση: ISO9001:2015 , ISO14001:2015
Αριθμό μοντέλου: Kafa-2021050
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 50 ΑΜ
Τιμή: USD1100~1200/MT
Συσκευασία λεπτομέρειες: Nude ή συσκευασμένος στην παλέτα χάλυβα και φορτωμένος σε 40 " HQ/OT
Χρόνος παράδοσης: 6 εβδομάδες μετά από την έγκριση σχεδίων καταστημάτων
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT/month

Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων

περιγραφή
Υλικό: Q355B, Q235B Τύπος συγκόλλησης: ΠΡΙΟΝΙ, MIG
Ανατίναξη: Sa2.5, St2.0 προστασία επιφάνειας: Καυτός που βυθίζεται γαλβανισμένος, χρώμα
Λογισμικό σχεδίου: PKPM, Tekla, CAD Ποιοτικό σύστημα: ISO9001: 2015
Υψηλό φως:

Πολυ κτήριο δομικού χάλυβα ορόφων

,

Υψηλής αντοχής κτήριο δομικού χάλυβα

,

Πολυ κατασκευή δομικού χάλυβα ορόφων

 

 

Βιομηχανικός υψηλής αντοχής πολυ προμηθευτής οικοδόμησης κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων

 

Ο δομικός χάλυβας χρησιμοποιείται ευρέως στον τομέα οικοδόμησης χάλυβα με το πλεονέκτημα της μικρής χρονικής περιόδου κατασκευής και του χαμηλότερου συνολικού κόστους έναντι της παραδοσιακής αστικής μεθόδου κατασκευής. Η επεξεργασία δομών χάλυβα είναι μια πολύπλευρη διαδικασία που απαιτεί την εξειδικευμένους γνώση, τις δεξιότητες, και τους πόρους για να ολοκληρώσει επιτυχώς. Για να δημιουργήσει τις ακτίνες δομικού χάλυβα, τα συστατικά, ή τον εξοπλισμό, ένα καλό fabricator μετάλλων ακολουθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία:

 

Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων 0    Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων 1

 

 

Βήμα 1: Ιδεασμός

 

Το στάδιο ιδεασμού μπορεί να είναι τόσο δημιουργικό ή τόσο τυποποιημένο όσο οι επιθυμίες πελατών. Εάν χρειάζεστε τα συστατικά για τις πλατφόρμες ή τις απλές εγκλωβισμένες σκάλες, μπορούμε να εμμείνουμε στις ακριβείς ανάγκες σας.

 

Βήμα 2: Δημιουργία σχεδιαγραμμάτων/σχεδίων

 

Κατά τη διάρκεια του ιδεασμού, θα ακούσουμε σας και θα καταρτίσουμε τα σχεδιαγράμματα χρησιμοποιώντας το εξειδικευμένο λογισμικό εφαρμοσμένης μηχανικής. Μπορείτε να έρθετε προετοιμασμένος με τα σχεδιαγράμματα ή τα σχέδιά σας για αυτό το στάδιο. Αναθεωρήστε τα σχεδιαγράμματά μας για να ελέγξετε τις σωστές απαιτήσεις, τη συμμόρφωση κώδικα, και τις προδιαγραφές.

 

Βήμα 3: Μετατρέψτε τα σχεδιαγράμματα στα σχέδια καταστημάτων

 

Θα μετατρέψουμε τα σχεδιαγράμματα προγράμματος στα σχέδια καταστημάτων για την επεξεργασία. Τα σχέδια και τα σχέδια καταστημάτων θα εμμείνουν στις διοικητικές μέριμνες του προγράμματός σας, όπως οι προθεσμίες και ο προϋπολογισμός. Τα σχέδια καταστημάτων είναι αυτό που ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί για να φέρει τα σχεδιαγράμματα στην πραγματοποίηση.

 

Βήμα 4: Ακτίνες χάλυβα περικοπών και τρυπανιών

 

Θα έχουμε τα ειδικά εργαλεία, όπως τα πριόνια, οι ψαλίδες, τα λέιζερ, οι διατρήσεις, οι εγκοπές, και τα πλάσματα για να κόψουμε και να τρυπήσουμε τις ακτίνες χάλυβα σύμφωνα με τα σχεδιαγράμματα προγράμματος με τρυπάνι. Σε KAFA, χρησιμοποιούμε τον προηγμένους εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις στη διαδικασία τα τμήματα χάλυβα. Αυτός ο προηγμένος εξοπλισμός παράγει τα υψηλότερα αποτελέσματα, γρηγορότερα.

 

Βήμα 5: Κομμάτι χαρακτική

 

Θα χαράξουμε κάθε κομμάτι με μια μοναδική θέση αριθμού και πιάτων μερών. Αυτό καθιστά την τελική συνέλευση στην περιοχή γρήγορη, εύκολη, και ακριβή, αποβάλλοντας τις δαπανηρές καθυστερήσεις μίγμα-UPS και προγράμματος.

 

Βήμα 6: Συστατική συνέλευση

 

Μιά φορά τελειώστε και διαμορφώνοντας τα συστατικά του προγράμματός σας, θα ενώσουμε στενά και θα συγκεντρώσουμε τα κομμάτια. Σε αυτό το στάδιο, η ομάδα επεξεργασίας θα ελέγξει για να σιγουρευτεί ότι όλα τα κομμάτια συγκεντρώνουν σωστά και ταιριάζουν με τις προδιαγραφές διαταγής.

 

Βήμα 7: Μηχανορραφία μερών συνήθειας

 

Εάν ζητήσετε οποιαδήποτε επεξεργασία μετάλλων συνήθειας, θα δημιουργήσουμε τα μέρη συνήθειας σε αυτό το στάδιο. Τα μέρη συνήθειας είναι ιδανικά όταν χρειάζεστε τα συστατικά για να εγκαταστήσετε μια συγκεκριμένο δομή ή ένα προϊόν. Μπορεί να χρειαστείτε τη μηχανορραφία μερών συνήθειας εάν τα πρότυπα κοιτάζουν ή τα μεγέθη δεν είναι σωστά για το πρόγραμμά σας, είτε στη λειτουργία είτε την αισθητική.

 

Βήμα 8: Πλήρης συνέλευση

 

Θα ολοκληρώσουμε μια πλήρη συνέλευση του προγράμματός σας, ει δυνατόν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μερική συνέλευση μπορεί να ισχύσει. Η πλήρης συνέλευση εξασφαλίζει ότι όλα τα μέρη της διαταγής είναι παρόντα και λειτουργώντας. Οι αλλαγές είναι σε αυτό το στάδιο σπάνιες και εμφανίζονται μόνο εάν έχει υπάρξει ένα λάθος σε ένα προηγούμενο βήμα.

 

Βήμα 9: Στέλνοντας προετοιμασία

 

Μετά από μια επιτυχή πλήρη συνέλευση, η ομάδα θα αποσυνθέσει το πρόγραμμα και θα προετοιμάσει τα συστατικά για είτε είτε την άμεση αποστολή. Πρέπει να κάνουμε αυτό γρήγορα και αποτελεσματικά, συσκευάζοντας τα συστατικά που με τέτοιο τρόπο ώστε καθιστά την ανέγερση προγράμματος επί του τόπου εύκολη.

 

Βήμα 10: Συστατική λήξη

 

Εάν ζητήσετε το ειδικό χρώμα, παλτό σκονών, αμμόστρωση, ή ένα άλλο τέρμα, θα εφαρμόσουμε το αυτό το τελευταίο. Οι βιομηχανικές συνελεύσεις απαιτούν συχνά ένα ορισμένο τέρμα για να αποτρέψουν το corrision. Σε KAFA, έχουμε coater σκονών δωματίων και εξεχουσών θέσεων χρωμάτων για να πάρουμε την εργασία γίνοντη.

 

Βήμα 11: Σκάφη προγράμματος στην περιοχή

 

Σε αυτό το σημείο, το πρόγραμμά σας είναι πλήρες! Θα ακολουθήσουμε την προηγουμένως συμφωνημένη ρύθμιση ναυτιλίας σας, στέλνοντας τα ολοκληρωμένα, αποσυντεθειμένα συστατικά σας άμεσα στη θέση περιοχών σας. Θα παράσχουμε οι λεπτομέρειες ότι καταδίωξης για να εξασφαλίσουν το πρόγραμμά σας φθάνουν εγκαίρως.

 

Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων 2

 

Κατασκευάζουμε τα είδη τμηματικών τμημάτων δομών χάλυβα, που περιλαμβάνουν αλλά που δεν περιορίζονται:

  

Ενωμένος στενά χάλυβας τμημάτων Χ

 

Στήλη σωλήνων

Χάλυβας τμημάτων ΚΙΒΩΤΙΩΝ

Ο χάλυβας ενίσχυσε τη συγκεκριμένη στήλη

Στήλη δικτυωτού πλέγματος

Ζευκτόν σωλήνων

Ζευκτόν ακτίνων Χ

Γέφυρα

Ειδικό διαμορφωμένο μέλος χάλυβα

 

 Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων 3   Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων 4

 

   Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων 5   Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων 6

   

 

Σε KAFA, πιστεύουμε ότι η ποιότητα της εργασίας μας είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα καθορισμού των υπηρεσιών μας. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των εξαιρετικών ποιοτικών προϊόντων και μιας υπηρεσίας που είναι αντανακλαστική της αφιέρωσής μας στα στάδια τελειότητας καθόλου ενός κύκλου της ζωής προγράμματος. Επεκτείνουμε τα εκτενή μέτρα ποιοτικού ελέγχου για να προστατεύσουμε την ποιότητα από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό περιλαμβάνει τις επιθεωρήσεις όλων των υλικών πριν από, και μετά από την επεξεργασία.
 

KAFA έχει εκπαιδεύσει ιδιαίτερα και έχει δοκιμάσει επαγγελματικό το προσωπικό επεξεργασίας και συγκόλλησης, και λόγω αυτού, είμαστε σε θέση να παραδώσουμε μια ευρεία ποικιλία των υπηρεσιών επεξεργασίας συμπεριλαμβανομένων ποικίλων τμημάτων χάλυβα, με σκοπό να καλύψει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις προγράμματός σας.

 

Η διαδικασία επεξεργασίας ακολουθεί χαρακτηριστικά τα κάτωθι βήματα:

  • Μετρώντας, κόβοντας και ενώνοντας στενά το χάλυβα

  • Τοποθέτηση των τρυπών και των σφηνών στη σωστή θέση

  • Συσκευασία και προσεκτικά φόρτωση στη σωστή ακολουθία

  • Αποστολή στην περιοχή και δημιουργία αν απαιτείται.

Η ρωγμή εργασίας μας:

 

Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων 7

 

Η άποψη εργοστασίων μας:

 

Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων 8

 

Τεχνική ομάδα:

 

Μέσω των ετών συσσώρευσης και deploitation, έχουμε διαμορφώσει ένα πλήρες σύνολο λύσης συστημάτων οικοδόμησης. Προσωπικό εφαρμοσμένης μηχανικής KAFA το εξαιρετικά ταλαντούχο έχει κερδίσει μια στερεά φήμη. Είναι όλοι καταρτισμένοι μηχανικοί, με τη δομική πείρα και την εκτενή εμπειρία σχεδίου. Οι μηχανικοί σχεδίου μας, ειδικευμένοι με το προηγμένο λογισμικό CAD και TEKLA, θα παράσχουν σε σας την πιό αξιόπιστη και οικονομική δομή κτηρίου. Οι εκτιμήσεις σχεδίου μπορούν να περιλάβουν τέτοιους παράγοντες όπως τα σεισμικά, φέροντα φορτία αέρα και χώματος σε σχέση με τις ενισχυτικές δομές και τα θεμέλια. Σε άλλες εφαρμογές: τα επιδόματα διάβρωσης, τα φορτία συγκεκριμένης πυκνότητας, slosh επίδρασης και εξοπλισμού μπορεί να πρέπει να εξεταστούν. Οποιοσδήποτε οι ανησυχίες σας, θα αναλύσουμε και σχέδιο στις συγκεκριμένα απαιτήσεις και τα περιβάλλοντά σας.

 

Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία κάνει μια διαφορά. Με τη χρησιμοποίηση της τρισδιάστατης απαρίθμησης, λογισμικό προγραμματισμού υλικής απαίτησης και CNC εξοπλισμός επεξεργασίας, είμαστε σε θέση να παραγάγουμε τα ακριβή σχέδια γρήγορα, υλικό αγορών αποτελεσματικά και να επεξεργαστούμε την εργασία σας ακριβώς.

 

Ένας συνδυασμός στο εσωτερικό, οι εσωτερικοί και ξένοι πόροι, οι τεχνικές και οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για να καλύψουν τις απαιτήσεις σχεδίου των πελατών μας. Με την πεπειραμένη και καλά εξοπλισμένη ομάδα σχεδιασμού υπολογισμού μας και προγράμματος εξασφαλίζουμε ότι τίποτα είναι δυνατό.

 

Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων 9     Βιομηχανική υψηλής αντοχής πολυ οικοδόμηση κτηρίου δομικού χάλυβα σχεδίου πλαισίων ορόφων 10

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Alice Lee

Τηλ.:: 0086 13969825647

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα